Over ons

welcome

Over dronevideocreator

Welkom bij DroneVideoCreator! Wij zijn gepassioneerd door het vastleggen van adembenemende momenten vanuit de lucht. Of het nu gaat om bedrijven, bruiloften of trainingen, wij zetten jouw visie om in unieke en betaalbare dronevideo's. Vlieg met ons mee en geef jouw verhaal vleugels!
Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw verhaal vleugels!
Dronevideocreator
missie

Onze missie

Onze missie bij DroneVideoCreator is om de wereld te laten zien vanuit een nieuw en betoverend perspectief. Met passie, vakmanschap en oog voor detail streven we ernaar om adembenemende dronevideo's te creëren die emoties vastleggen, verhalen vertellen en onvergetelijke momenten vereeuwigen.
Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige en betaalbare video's die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We geloven dat elke opname uniek is en willen met onze vliegvaardigheden en creativiteit jouw visie tot leven brengen. Samen vliegen we naar nieuwe hoogten, en laten we de magie van dronevideo's de wereld ontdekken!
Oprichter

Onze oprichter

Hallo, ik ben Nicky Kip, de trotse oprichter van DroneVideoCreator. Mijn liefde voor vliegen en mijn passie voor het vastleggen van onvergetelijke momenten hebben me geïnspireerd om dit avontuur te beginnen.
Met toewijding en creativiteit zoek ik altijd naar nieuwe manieren om de magie van dronevideo's te onthullen. Bij DroneVideoCreator zijn we vastberaden om jouw visie werkelijkheid te maken en jouw verhaal te laten schitteren vanuit de lucht.
CEO Dronevideocreator

Nicky Kip

Oprichter & CEO Dronevideocreator

Volg mij

Werk

Hoe gaan wij te werk

Bij DroneVideoCreator gaan we stapsgewijs te werk om jouw project tot in de puntjes te verzorgen.
Video afspelen
ChatRightQuoteFill.png

Overleg

Allereerst zitten we samen voor een grondig overleg, waarbij we jouw ideeën, doelen en wensen bespreken. Op basis hiervan creëren we een duidelijk script om het verhaal van jouw video vorm te geven.

Joystick.png

Productie

Vervolgens gaan we aan de slag met de video productie, waar onze professionele dronepiloten met precisie en creativiteit adembenemende beelden vastleggen.

PcDisplay.png

Eindresultaat

Tot slot leveren we het eindresultaat af, een meeslepende dronevideo die jouw visie tot leven brengt en indruk maakt op jouw doelgroep.

Drone piloot Nicky Kip
piloot

Onze drone piloot

Hallo allemaal! Ik ben Nicky Kip, jouw enthousiaste dronepiloot bij DroneVideoCreator. Mijn passie voor vliegen en het vastleggen van adembenemende beelden heeft me geleid naar de wereld van dronevideo's.